1990

Εργαστήριο Χρυσοχοΐας. Αναλαμβάνουμε κατασκευές, επισκευές, χρυσώματα, επιπλατίνωμα και μαύρο επιπλατίνωμα καθώς και επαργυρώματα σε κοσμήματα και σκεύη.

1998

Την δεκαετία του 90 το Εργαστήριο έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο και δημοφιλές σημείο κατασκευής κοσμημάτων ενώ το 1998 έρχεται και η τεχνολογική αναβάθμιση του εργαστηρίου.

2016

Το κατάστημα Anne Handmade αποτελεί την εξέλιξη του Εργαστηρίου μας. Βασική μας αρχή, η αγάπη και η εμπειρία για όλες τις δημιουργίες μας σε μοναδικά Χειροποίητα Κοσμήματα, από Χρυσό, Ασήμι και Ορείχαλκο. Δουλεύουμε με απόλυτη αφοσίωση, ασταμάτητη δουλειά και μεράκι για αυτό που κάνουμε και η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι τα θετικά σχόλια των πελατών μας, που μας στηρίζουν και μας δείχνουν έμπρακτα πως είμαστε η πρώτη τους επιλογή στα Χειροποίητα Κοσμήματα.

2017

Έχουμε λάβει μέρος σε πολυάριθμες εμπορικές εκθέσεις προϊόντων με κύριο αντικείμενο τα Χειροποίητα Κοσμήματα και έχουμε αποσπάσει πολύ θετικές εντυπώσεις.

2018

Δημιουργία Μοναδικών Χειροποίητων Στεφάνων Γάμου. Η ζήτηση από τους πελάτες μας οδηγεί στην κατασκευή εξ' ολοκλήρου από την αρχή, στα Στέφανα του Γάμου τους, με μοναδικά σχέδια που μας υποδεικνύουν και κάνουμε την ιδιαίτερη αυτή μέρα τους ξεχωριστή.

2019

Οι απαιτήσεις των εποχών αλλά και των πελατών μας ανά την Ελλάδα, μας οδήγησαν σε άλλη μία καινοτομία για την επιχείρηση μας. Την δημιουργία ενός υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος. Μέσω του e-shop μας, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να παραγγείλετε τα Χειροποίητα Κοσμήματα που σας αρέσουν, από υλικό, σχέδιο και χρώμα, όπως ακριβώς τα έχετε ονειρευτεί. Στόχος αυτής της κίνησης είναι να σας διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο στις αγορές σας, να δείτε ολοκληρωμένα ολόκληρη την γκάμα από τα Χειροποίητα Κοσμήματα μας, να ενημερώνεστε για τις προσφορές μας και να κερδίζετε απίστευτα δώρα παίρνοντας μέρος στους όμορφους διαγωνισμούς μας.

Όλα μας τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και στο φυσικό μας κατάστημα, Σωτήρος Διός 42 στην καρδιά του Πειραιά.