Για όλα τα προϊόντα που αγοράζετε από την Εταιρία μας μπορείτε να ζητήσετε αλλαγή ως προς το μέγεθος, το χρώμα ή το σχέδιο. Η περίοδος κατά την οποία ο πελάτης μπορεί να ζητήσει να επιστρέψει το προϊόν που έχει παραλάβει και να ζητήσει αλλαγή, είναι 6 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής.

Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής αλλά και της επαναπροώθησης βαρύνουν τον αποστολέα. Είναι απαραίτητο να επικοινωνήστε μαζί μας πριν την τυχούσα επιστροφή κάποιου προϊόντος μέσω e-mail στο info@annehandmade.gr ή τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα 2114078052 - 6943168110. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς φθορές και είναι πλήρη, εντός της αρχικής συσκευασίας τους.

Όλα τα Χειροποίητα Κοσμήματα πρέπει να δοκιμάζονται με προσοχή για την αποφυγή φθορών. Επίσης, τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης που λάβατε με την παραλαβή τους. Εάν το προϊόν δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιστρέφεται στον αποστολέα.

Κατασκευαστικό ελάττωμα προϊόντων
Στις περιπτώσεις εκείνες στις οποίες υπάρχει ελάττωμα στο προϊόν έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι το ύψος του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε 6 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του. Η επιστροφή του προϊόντος είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα, πάντα κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στα τηλέφωνα 2114078052 - 6943168110. Η επιστροφή θα γίνετε αποκλειστικά με την Εταιρία Courier που συνεργάζεται η Εταιρία μας, την οποία θα σας υποδείξει ο πωλητής μας, εκτός εάν συμφωνηθεί κάποια εναλλακτική μέθοδος.

Αλλαγή στο Κατάστημα
Μπορείτε εναλλακτικά να επισκεφτείτε το κατάστημα μας στη διεύθυνση Σωτήρος Διός 42 στον Πειραιά, για να ολοκληρώσετε την αλλαγή σας.

Ακύρωση παραγγελίας
Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας πριν την αποστολή και παράδοση στη συνεργαζόμενη Εταιρία Courier θα πρέπει να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 2114078052 – 6943168110 αναφέροντας τον Αριθμό Παραγγελίας σας.